Kodin 10-vuotisremontti

Haluatko tehdä kodistasi raikkaamman ja viihtyisämmän? Tarjoamme laadukkaita sisäremontteja, ja haluaisimme esitellä sinulle erityisen tarjouksen, joka sopii täydellisesti noin 10 vuotta vanhaan kotiisi.

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin asua melkein uudessa kodissa, jossa asiat alkavat jo repsottaa ja näyttää kuluneilta. Kulumisen ja vanhentumisen merkit voivat pilata kokonaisvaikutelman kodistasi ja heikentää asumisviihtyvyyttäsi. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu!

Pintaremontti nostaa asuntosi arvoa ja asumismukavuutta

Pintaremontti antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kotiisi uutta eloa ja korjata kaikki ne asiat, jotka ovat alkaneet repsottaa ja näyttää kuluneilta. Meidän ammattilaiset paneutuvat huolellisesti jokaiseen yksityiskohtaan ja tekevät tarvittavat korjaukset, jotta kotisi pinnat ovat jälleen kuin uudet.

Mikä parasta, saat itse vaikuttaa suunnitelmaan ja toteutukseen omien mieltymystesi mukaan. Haluamme, että kotisi pinnat heijastavat persoonallisuuttasi ja tarjoavat sinulle iloa ja tyytyväisyyttä jokapäiväisessä elämässäsi. Voit valita värejä, materiaaleja ja tyylejä, jotka sopivat juuri sinulle ja kodillesi parhaiten.

Kuvittele, kuinka ihanaa on asua kodissa, jossa pinnat on suunniteltu ja toteutettu juuri mieltymystesi mukaan. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, ja lopputulos hehkuu uutuutta ja tyylikkyyttä. Sinun ei tarvitse enää katsella kuluneita tai repsottavia pintoja, vaan voit nauttia kodistasi täysin siemauksin.

Uusi elämä kodillesi

Laatu ja asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Tarjoamme sinulle huolellista ja ajantasaista kommunikointia koko projektin ajan. Remonttisi suunnitellaan ja aikataulutetaan tarkasti, ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Haluamme sinun olevan tietoinen remontin etenemisestä, joten dokumentoimme sen reaaliaikaisesti. Pystyt seuraamaan remontin kulkua ja vastaamme lisäkysymyksiisi aina pikimmiten. Hinnoittelumme on selkeä ja perustuu urakkahintaan, joten tiedät tarkalleen, mitä maksat.

Kun valitset Fiksusti Oy:n pintaremontin, saat paljon enemmän kuin vain uuden ilmeen kotiisi. Tarjoamme sinulle ilmaisen suunnittelukäynnin, jossa voit vaikuttaa remontin suunnitelmaan omilla visioillasi. Saat myös parhaat vinkit laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Remontin valmistuttua saat selkeän dokumentin remontin kulusta, jotta voit pitää sen tallessa ja muistella remonttiprosessia. Lisäksi tarjoamme ohjeet kodin jatkohuoltoon että voitte pitää kotinne hyvässä kunnossa myös pitkään remontin jälkeen.

Mitä 10-vuotisremontissa tapahtuu?

Kun jätät yhteydenottopyynnön, tulemme kotiinne ja käymme kotinne läpi yhdessä teidän kanssa ja keskustelemme ajatuksistanne remontin suhteen.

Teemme suunnittelukäynnin perusteella teille tarjouksen urakasta, remonttisuunnitelman sekä aikatauluarvion.

Aloitamme remontin sovitusti. Dokumentoimme remontointia reaaliaikaisesti ja pidämme teidät jatkuvasti ajan tasalla remontin kulusta ja käänteistä.

Vastaamme myös teidän esittämiin kysymyksiin ja pyrimme huolelliseen ja avoimeen kommunikointiin.

Remontin jälkeen siivoamme jälkemme ja käymme teidän kanssa remontin ja jatkossa huomioitavat asiat läpi lopputarkastuksessa.

Remontin jälkeen saatte meiltä dokumentit toteutetusta remontista sekä ohjeet miten huolehtia että remontoidut kohteet pysyvät hyvänä pitkään.

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita lomakkeita.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.