Huoneistoremontti

 

Yleisimpiä  huoneistoremontteja ovat kokonaisvaltainen koko huoneistoa koskeva remontti sekä yksittäiset remontit keittiöön, lattioihin, maalaus- ja tasoitepintoihin sekä kylpyhuoneeseen.

 

Lattiaremontti Fiksusti

Huoneistoremontilla pinnat uusiksi

Huoneistoremontin kanssa samaan termistöön sisältyy myös sisäremontti, joilla molemmilla viitataan niin ikään asunnon sisätiloihin toteutettavaan remonttiin.

Huoneistoremontin toteuttaminen on tehokkaimmillaan, kun asunto on remontin ajan asumaton, jolloin esimerkiksi purku- sekä pohjatyöt voidaan toteuttaa eri tiloihin samanaikaisesti. Huoneistoremontin aikana, erityisesti kyseessä ollessa asunnon laaja huoneistoremontti, asuminen remonttikohteessa on mahdotonta sillä tilat tulee olla esteettömiä irtaimistosta ja pinnat puretaan usein pohjarakenteille saakka. Myös remonttijäte- ja pöly sekä jatkuva, remontista aiheutuva melu ovat terveydelle epämieluisia.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Huoneistoremontin tullessa ajankohtaiseksi, on hyvä paneutua huolellisesti remontin suunnitteluun sekä selvittää oleellisia seikkoja remontin tiimoilta. Huoneistoremonttiin pätee vanha viisaus: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Huoneistoremontit toteutamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Teemme kertaluontoisen suunnittelukäynnin remonttikohteeseen sekä kartoitamme mm. piilevät vauriot ja siten vältämme yllätyksellisiä kuluja remontin edetessä. Käytämme Kotopro-alustaa työn dokumentointiin, joka näkyy reaaliaikaisena asiakkaillemme.

Huoneistoremontin kesto vaihtelee asunnon sekä remontin laajuudesta riippuen. Kokonaisvaltaisen huoneistoremontin toteuttamiseen kuluu aikaa useampi viikko, yleensä yhdestä kolmeen kuukautta.

Kirjallinen ilmoitusvelvollisuus

Taloyhtiön osakkaan tulee tehdä kirjallinen ilmoitus suunnitellusta huoneistoremontista taloyhtiölle, mikäli remontin aikana tehdään muutostöitä, jotka millään tavalla vaikuttavat rakenteisiin. Remonttia ei tule aloittaa ennen taloyhtiöltä saatua lupaa remontin aloittamiselle.

Remontista ei tarvitse tehdä ilmoitusta, mikäli remontti koskee pientä pintaremonttia, kuten maalaustöitä tai lattialistojen vaihtoa. Vaikka kyseessä olisi pieni remontti, on ilmoituksen tarpeellisuus hyvä varmistaa esimerkiksi taloyhtiön isännöitsijältä.

Yleisimmät huoneistoremontit

Asunnon kokonaisvaltainen remontti

Asunnon kokonaisvaltainen remontti kuivissa tiloissa

Yksittäinen keittiöremontti

Yksittäinen lattiaremontti

Yksittäinen maalaus- ja tasoiteremontti

Yksittäinen kylpyhuoneremontti

 

Otamme vastaan erilaisia tarjouspyyntöjä, olemme valmiita löytämään jokaiselle kodille sopivat suunnitelmat ja ratkaisut.

Toteutamme uniikit huoneisto-ja sisäremontit asiakkaidemme näköisiksi, haluamme tehdä kodeista parempia elää ja asua.

Toimimme rehellisellä ja reippaalla työotteella suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka!

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.