Huoneistoremontti Fiksusti

Kokonaisvaltainen Huoneistoremontti sisältää kaikkien huoneiden pintojen remontoinnin sekä keittiön ja kylpyhuoneiden remontin. Koko huoneiston remontoimalla saat kodistasi juuri sinun näköisesi ja laadukkaan ilmeen koko kodille kustannustehokkaaseen hintaan.

Fiksusti tekee ensiluokkaiset huoneistoremontit alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, muu Uusimaa, Turku, Tampere, Lahti ja Kouvola. Kysy myös lähialueille!

Kokonaisvaltainen Huoneistoremontti

Oletko ostanut uuden kodin, joka pitää remontoida lattiasta kattoon tai haluaisitko parantaa kotisi viihtyvyyttä kokonaisvaltaisesti samalla kun ränsistyneet asiat remontoidaan kuntoon? Silloin Huoneistoremontti on sinulle paras ratkaisu! Huoneistoremontilla saat muokattua talosta kuin talosta juuri sinun näköisen valitsemalla asiantuntijamme kanssa sinulle sopivat materiaalit ja kalusteet. Lisäksi huoneistoremontilla saat tehtyä isojakin rakenteellisia muutoksia asuntoosi, kuten uusia väliseiniä tai ovi-aukkoja. Samalla saat asuntosi rakenteelliset ongelmat kuntoon.

Mitä huoneistoremontissa tehdään?

Huonteistoremontissa koko asunto remontoidaan kuntoon alusta loppuun. Alkuun tehdään tarvittavat suojaukset sekä muut valmistelut, jonka jälkeen puretaan kaikki kalusteet ja pinnat pois. Sitten korjataan mahdolliset vauriot eri rakenteissa, tehdään toivotut muutokset rakenteisiin sekä putki- ja sähkötyöt. Tämän jälkeen aloitetaan valmiin pinnan tekeminen työvaihe kerrallaan. Lopussa asunto kalustetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Koko huoneistoremontin ajan kaikki työvaiheet dokumentoidaan tarkasti kuvien avulla, joten on jälkikäteen helppo tarkastaa että mitä minkäkin pinnan alla on. Hoidamme tietenkin myös loppusiivouksen sekä jätteiden kuljetuksen pois työmailta.

Koska huoneistoremontin voi aloittaa ja kauanko se kestää?

Huoneistoremontin suunnittelun voi aloittaa hyvissä ajoin. Kun olette päättäneet toteuttaa remontin, niin kannattaa kutsua asiantuntijamme asuntoon suunnittelupalaveriin. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita huoneistoremonttia suunnitellessa ja tuomme myös omat ideamme mukaan. Kartoitamme tarkasti kaikki mahdolliset ongelmakohdat rakenteista millä minimoimme mahdolliset yllätykset kesken remontin.

Tutustu myös sisustussuunnitteluumme, jonka avulla voimme auttaa entistä paremmin hahmottamaan tilasi mahdollisuudet!

Huoneistoremonteista tulee tehdä aina kirjallinen ilmoitus taloyhtiölle, minkä hoidamme aina hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista. Huoneistoremontti kestää useammasta viikosta useampaan kuukauteen, eikä huoneistoremontin aikana asunnossa voi asua. 

Uusi elämä asunnollesi Huoneistoremontilla

Huoneistoremontin jäljiltä kotisi on kuin uusi. Huoneistoremontti nostaa asuntosi arvoa ja parantaa viihtyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen. Samalla asunnon rakenteelliset vauriot saadaan korjattua. Usen huoneistoremontti tehdäänkin vesivahingon korjauksen tai jonkun muun korjauksen yhteydessä.

Pintamateriaalien ja kalusteiden valinta kannattaa tehdä tarkoin sen mukaan mihin tarkoitukseen asunto on suunniteltu. Jos tarkoitus on asua itse asunnossa pitkään remontin jälkeen, niin silloin kannattaa miettiä persoonallisia ja omaan silmään sopivia vaihtoehtoja, mutta jos on tarkoitus myydä asunto jossain vaiheessa remontoimisen jälkeen niin kannattaa valita neutraalimpaa pintaa ja seurata yleismaailmallisia trendejä.

Milloin Huoneistoremontti kannattaa tehdä?

Ajoissa tehty huoneistoremontti parantaa ennen kaikkea kotisi yleistä asumismukavuutta ja -turvallisuutta nostaen samalla sen rahallista arvoa. Kaikkea arvoa ei kuitenkaan voi eikä kuulukaan mitata ainoastaan rahassa. Viihtyisä koti ja esteettisesti kauniit pinnat piristävät mieltä joka päivä. Sen sijaan hoitamatta jääneet korjattavat asiat nostavat usein huolen pintaan. Kaikki tykkäävät asua viihtyisässä kodissa ja tässä me Fiksustilla haluamme auttaa!

Huoneistoremontti on ajankohtainen jos ja kun asuntosi viihtyvyys ei vastaa omia tarpeitasi tai jos asunnostasi löytyy jotain rakenteellisia vaurioita ja haluatte sen remontoinnin yhteydessä panostaa kokonaisvaltaiseen remonttiin. Varmasti kaikilla on oma ajatus viihtyisästä kodista, sen ulkonäöstä ja pohjan rakenteesta. Huoneistoremontilla joka suunnitellaan huolellisesti ja remontoidaan työvaiheet dokumentoiden laadukkaista materiaaleista saatte kodistanne paikan jossa varmasti viihdytte perheen ja ystävienne kanssa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huoneistoremontin suunnittelusta ja toteutuksesta!

Katso videot aiemmin toteutetuista huoneistoremonteista

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita lomakkeita.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.