Keittiöremontti Fiksusti

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät keittiöstä käyttäjänsä näköisen ja täydentävät kodin henkimää ainutlaatuista tunnelmaa. Kuten vanha sananlaskukin toteaa, on keittiö kodin sydän.

Fiksut keittiöremontit ovat saatavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Toimimme myös alueilla Turku, Tampere, Lahti ja Kouvola.

Keittiöremontti alueella Uusimaa, Turku, Tampere ja Kouvola

Keittiöremontti on tärkein remontti mitä tehdään. Keittiö on kodin käytetyin huone, minkä vuoksi sen tulee olla sekä käytännöllinen että kaunis. Hyvin tehdyssä keittiössä välittyy fiilis, joka pitää kahvipöydässä tunnista toiseen. Koska keittiö on koko perheen kokoontumispaikka, vaikuttaa sen viihtyisyys perheeseen ja siihen, miten päivä lähtee aamupalan jälkeen käyntiin.

Keittiöremonttia suunnitellessa saa ja kuulukin käyttää huolella aikaa keittiön visuaaliseen puoleen ja estetiikkaan. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät keittiöstä käyttäjänsä näköisen ja täydentävät kodin henkimää ainutlaatuista tunnelmaa. Kuten vanha sananlaskukin toteaa, on keittiö kodin sydän.

Kun keittiönne on remontin tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Palvelualueeseemme kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Kysy myös muille alueille kuten Turku, Tampere, Lahti ja Kouvola.

Keittiöremontin suunnittelu ja toteutus helposti yhdestä paikasta

Kauniin keittiön kolme tärkeintä yksittäistä yksityiskohtaa ovat materiaalivalintojen lisäksi pöytätaso, keittiökaapit sekä tiskiallas. Valitsemalla makusi mukaiset materiaalit ja kalusteet, korostat sekä omaa että keittiösi tyyliä. Kun asiakas otetaan mukaan suunnittelutyöhön syntyy ainutlaatuinen remontti, jonka lopputuloksena on laadukas, asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaava keittiö.

Keittiön on ennen kaikkea oltava kuitenkin myös käytännöllinen. Kaunis, mutta käytännöllinen keittiö kestää rasvatahrat ja muut päivittäisen ruoanlaiton toiskinnassa syntyvät roiskeet. Käyttäjänsä tarpeiden mukaan suunniteltu keittiö takaa onnistuneen ruoanlaittokokemuksen – joka ikinen päivä.

Kun keittiössä on ulkonäöllisesti ja toiminnallisesti kaikki kohdillaan, on se paikka, jossa voi rennoin mielin vapauttaa luovuuden valloilleen! Parhaat ja herkullisimmat reseptit syntyvätkin keittiössä, jota on helppo rakastaa myös huonoina päivinä.

Me Fiksusti Oy:llä autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi keittiön. Kerro meille, millaista ehostusta keittiösi kaipaa, me kuuntelemme ja teemme sen todeksi!

Valoa ja raikkautta huokuva valkoinen keittiö on tyylikäs ja moderni valinta.

Mikäli keittiöremontin tarkoituksena on keventää keittiön yleisilmettä, tuovat valaistut lasikaapit kaivattua herkkyyttä tilaan. Oikeanlaisella valaistuksella pystytään taltioimaan tilaan kuin tilaan tunnelma, joka lisää viihtyisyyttä ja saa kodin tuntumaan kodilta.

Milloin keittiöremontti kannattaa tehdä?

Keittiöremontti on ajankohtainen, jos ja kun keittiö ei vastaa juuri sinun tarpeitasi. Jokaisella meillä on oma mielikuvamme unelmien keittiöstä: miltä siellä näyttää, mitä siellä voi tehdä ja millaisia välttämättömiä toimintoja sieltä löytyy. Jollekin kuluneet keittiökalusteet ja rapistuneet pinnat ovat painava syy harkita remonttia, toiselle keittiön epäkäytännöllisyys. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan kotiisi juuri sellainen keittiö, mistä olet aina haaveillut.

Ajoissa tehty keittiöremontti parantaa ennen kaikkea kotisi yleistä asumismukavuutta ja -turvallisuutta nostaen samalla sen rahallista arvoa. Kaikkea arvoa ei kuitenkaan voi eikä kuulukaan mitata ainoastaan rahassa. Koska keittiö on koko perheen kokoontumispaikka, on siellä vietettävä päivittäinen aika myös merkityksellistä ja vaalimisen arvoista – ja tässä me haluamme auttaa. Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu keittiöremontti tuo asuntoon viihtyisyyttä ja arvoa, joka säilyy ja on läsnä arjessa.

Keittiöremontit Tyylillä

Trendikäs vaihtoehto modernia designia arvostavalle on tumma komposiittiallas. Yhdistämällä tumman komposiittialtaan ja vaalean pöytätason, luot dramaattisen, mutta samalla tyylikkään kontrastin keittiöösi.

Asiakaskertomus

Lähtötilanne oli se, että uusi koti oli remontoitava lattiasta kattoon – nopeasti.

Sijoitimme puolikuntoiseen asuntoon hyvällä sijainnilla Helsingin Punavuoressa tarkoituksena remontoida se perheemme uudeksi kodiksi. Vanhan kodin mennessä kaupan oletettua nopeammin oli edessä asunnon vaihto suunniteltua rivakammalla aikataululla.

Asunnon huonokuntoisuuden vuoksi lähtötilanne oli se, että uusi koti oli remontoitava lattiasta kattoon – nopeasti.

Olimme yhteydessä useaan eri toimitsijaan, joista lopulta Fiksusti Oy oli ainoa, joka pystyi tarjoamaan avun tähän haastavaan tilanteeseen. Lapsiperheenä meille oli ensisijaisen tärkeää asunnon saaminen asumiskuntoon mahdollisimman nopeasti, mutta että vielä laadusta tinkimättä?

Emme voisi olla tyytyväisempiä uuden kotimme ilmeeseen, joka syntyi mutkattomammin kuin mitä aluksi kuvittelimme! Remontti hoitui sukkelasti, ja lopputuloksena on erittäin laadukas sekä lapsiperheen tarpeet huomioon ottava koti.

Oli kyseessä sitten pieni tai vähän isompikin remontti, voimme suositella lämpimästi Fiksusti Oy:n palveluita kaikille!

Lue lisää keittiöremonteistamme:

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita lomakkeita.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.