fbpx

Lattiaremontti Fiksusti

Kaunis lattia on kodin katseenvangitsija. Huolella toteutettu lattiaremontti kohentaa hetkessä koko asunnon yleisilmettä ja auttaa luomaan sitä tunnelmaa, joka tekee kodista entistäkin viihtyisämmän.

Lattiaremontti

Haaveiletko paremmasta, kotiisi sopivammasta lattiasta?

Lattia luo kodin pohjavireen, minkä vuoksi sen remontoiminen vaatiikin vankan teknisen osaamisen lisäksi myös visuaalista silmää ja ymmärrystä. Kun harkitset lattiaremonttia, Me Fiksusti Oy:llä olemme apunasi alusta alkaen. Lattiaremonttia suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon erilaiset materiaalivaihtoehdot ja niiden toimivuus kodin eri tiloissa. Näin saadaan aikaiseksi uniikki lopputulos, joka vastaa paremmin asiakkaan todellisia tarpeita sekä mieltymyksiä.

Kaunis lattia on kodin katseenvangitsija. Huolella toteutettu lattiaremontti kohentaa hetkessä koko asunnon yleisilmettä ja auttaa luomaan sitä tunnelmaa, joka tekee kodista entistäkin viihtyisämmän. Kun vanha kupruileva muovimatto tai huonokuntoinen parketti ei enää paina jalkojen alla, on askelkin hieman kevyempi!

Uusi lattia antaa raikkaan kokemuksen niin silmille kuin jaloillekin tehden tilasta kodikkaamman. Uuden lattian sijaan voidaan halutessaan myös muokata vanhaa vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeita ja mieltymyksiä. Samalla näkyville jäävä ajallinen kerroksellisuus antaa kodille historiasta muistuttavan ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen. Kun lattiaremontti on hoidettu fiksusti, kestää lattia elämää ja monenmoiset tepastelijat vauvasta vaariin.

Laadukkaat työvälineet ja -menetelmät sekä materiaalit yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon takaavat onnistuneen lopputuloksen. Oli kyseessä sitten kokonaan uuden lattian asennus tai vanhan lattian pintaremontti, me Fiksusti Oy:llä toteutamme tasokkaat ja asiakkaan toiveiden mukaiset remontit, niin että lopputuloksena on tyylikäs, entistä viihtyisämpi koti.

Ideoinnista huolelliseen suunnitelmaan

Lattiaremonttia suunniteltaessa kaikki alkaa materiaalin valinnasta. Kerro meille, millaisen lattiapinnan tahtoisit, niin me autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat materiaalit!

Myös vanhan lattian kunnostaminen kannattaa! Mikäli haluat uudistaa vanhan lattiasi pintaa tai väriä, pystymme erilaisilla pintakäsittelymenetelmillä luomaan täysin uudenkarhean ja laadukkaan pinnan. Ota yhteyttä, niin katsotaan, millainen pintakäsittely olisi paras sinun lattioillesi!

Pohjatöiden merkitystä onnistuneen lattiaremontin aikaansaamiseksi emme voi liiaksi korostaa. Pohjan pitää olla tasainen ennen kuin sen päälle aletaan asentamaan uutta lattiamateriaalia. Kun pohjatyöt on tehty, vaihdetaan uusi mieltymysten mukainen pintamateriaali ja viimeistellään työ lisäämällä uudet jalkalistat paikoilleen. Yksinkertaista ja helppoa ammattilaisen toteuttamana!

Hyödynnä kotitalousvähennys verotuksessasi!

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita lomakkeita.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.