Onnistunut remontti - Näistä palasista se koostuu

Kaikki tietävät kauhutarinoita epäonnistuneista remontoinneista. Kun kaikki eivät mene suunnitelmien mukaan, kesken remontin tulee erilaisia yllätyksiä sekä viimeisten kalusteiden asentaminen venyy viikosta toiseen.

Tässä kirjoituksessa käymme läpi asioita mitkä takaavat onnistuneen remontin, tai ainakin vähentävät epäonnistumisen mahdollisuuksia.

Selvitä ja päätä se että mitä on tarkoitus remontoida.

Kun remonttia aletaan suunnittelemaan, on hyvä ottaa heti alkuun selvää siitä että mitä kaikkea on tarkoitus remontoida. Kesken remontin tulee helposti ajatuksia siitä että remonttia voisi laajentaa, mikä on toki mahdollista mutta tuo heti samantien mutkia matkaan. Aikataulutus pitää suunnitella uusiksi kokonaan ja lisäkuluja tulee

Kun heti alussa päätetään remontin laajuus ja tavoitteet, niin aikatauluttaminen ja kustannusten arvio on helppoa.

Suunnittele ja visioi lopputulos ennen remontoinnin aloittamista.

Kun lopputuloksen tavoite on selvillä ennen remontoinnin aloittamista, niin on helppo huomioida kaikki yksityiskohdat myös pintamateriaaleja purkaessa ja pohjatöitä tehdessä. Pohjarakenteisiin voidaan tehdä muutoksia ja tehdä purkaminen niin että otetaan lopputulos huomioon.

Kun kalusteet on päätetty jo ennen remontin aloittamista, niin ne voi tilata ajoissa ja on sitten saatavilla kun on niiden asentamisen aika. Varsinkin nykyään tiettyjen kalusteiden toimittaminen voi kestää pitkään, joten tällaiset asiat on hyvä tilata hyvissä ajoin.

Aikatauluta remontti ja aseta sapluuna millä remonttia seurataan

Ensin suojataan tilat puretaan rakenteet jotka ovat joutuneet kosketuksiin kosteuden kanssa. Suojauksessa huomioidaan se että onko rakennus muuten käytössä remontin ajan.

Tämän jälkeen aloitetaan kuivatus, joka saattaa kestää jopa useamman kuukauden, riippuen siitä miten syvälle rakenteisiin kosteus on päässyt.

Kuivauksen jälkeen aloitetaan remontointi. Se mitä siihen kuuluu riippuu paljon tilasta mitä ollaan remontoimassa.

Fiksusti hoitaa kaikki vesivahinkoremontit alusta loppuun laadukkaasti dokumentoiden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vesivahingon remontoinnista.

Yleisimmät huoneistoremontit

Asunnon kokonaisvaltainen remontti

Asunnon kokonaisvaltainen remontti kuivissa tiloissa

Yksittäinen keittiöremontti

Yksittäinen lattiaremontti

Yksittäinen maalaus- ja tasoiteremontti

Yksittäinen kylpyhuoneremontti

Otamme vastaan erilaisia tarjouspyyntöjä, olemme valmiita löytämään jokaiselle kodille sopivat suunnitelmat ja ratkaisut.

Toteutamme uniikit huoneisto-ja sisäremontit asiakkaidemme näköisiksi, haluamme tehdä kodeista parempia elää ja asua.

Toimimme rehellisellä ja reippaalla työotteella suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka!

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.