Remontin suunnittelu

Kodin remontit

Tuntuuko remontin suunnittelu haastavalta ja työläältä?

Sitä sen ei tarvitse olla.

Remontin suunnittelu yhdessä osaavan remonttiyrityksen kanssa takaa onnistuneen ja uniikin remontin. Fiksusti Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen suunnittelun sekä toteutuksen laajoille sisäremonteille, jolloin kodista tulee vielä kodikkaampi tai uudesta, remontointia vailla olevasta asunnosta täydellinen koti uudelle asukkaalle.

Sisäremontit Fiksusti

Remonttiin valmistautuminen

Millainen remontti on kyseessä sekä kuinka laajasta remontista on kyse, vaikuttaa luonnollisesti, kuinka paljon aikaa remonttiin tarvitsee. Remontin toteutuksen aikana on suositeltavaa, ettei huoneistossa ole asutusta, jolloin remontin toteutus on sujuvaa etenkin, kun kyseessä on laajempi huoneistoremontti.

 

Myös irtaimiston suojaaminen tai väliaikainen poistaminen asunnosta kannattaa huomioida jo hyvissä ajoin, jolloin väliaikaiset ratkaisut ovat helposti toteutettavissa.

 

Paljon remontti maksaa?

Ehkä isoin kysymys remonttiin liittyen on, paljon remontti maksaa?

Ei ole suositeltavaa lähteä laskemaan remontin kuluja “noin” hintoina ja tehdä pyöristyksiä suuntaan tai toiseen. Vaikkakin internet on pullollaan erilaisia remonttivinkkejä, materiaalisivustoja ja kivijalkaliikkeitä hintoineen, voi osaamattomalle hinta-arvio jäädä yli omien varojen ja remontti tuntuu ylitsepääsemättömältä.

 

Remontin hintaan vaikuttaa suuresti, voiko remontin toteuttaa kokonaan tai osittain itse.

Mikäli itsellä ei ole lainkaan osaamista remontin eri vaiheista, on suositeltavaa, ettei ala kokeilemaan onnea remontoinnissa, yksikin virhe voi koitua hyvin kalliiksi.

 

Fiksusti Oy toteuttamien remonttien hintoihin vaikuttaa remontin laajuus sekä millainen remontti on kyseessä. Hintoihin voi tutustua remonttikohtaisesti

Keittiöremontin hinta, Kylpyhuoneremontin hinta, Lattiaremontin hinta, Maalaus-ja tasoitetöiden hinta

 

Säästy vaivalta - Käytä apunasi remonttisuunnittelijaa

Jos itsellä on selkeä visio millainen remontin lopputulema tulisi olla, mutta aika ja kärsivällisyys eivät riitä oikeiden materiaalien löytämiseen ja budjettikin alkaa paukkua, viimeistään silloin on aika ottaa yhteyttä remonttiyritykseen.

On ehdottoman tärkeää huomioida, että usein remonttiyrityksillä on ammattitaitoiset suunnittelijat jo omasta takaa. Löydettyä luotettavan remonttiyrityksen, saa myös luotettavan suunnittelijan, joka myös osaa kertoa parhaiten juuri heidän yrityksen tarjoamat mahdollisuudet.

Yhteistyö osaavan ja laadukkaan remonttiyrityksen kanssa on asiantuntevaa sekä jouhevaa. Remontin kokonaisvaltainen suunnittelu toteutuu yhdellä käyntikerralla yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin remontin aloittaminen voidaan aloittaa sovitusti ilman useampia suunnittelukäyntejä

 

Mieleiset materiaalit

 

Suunniteltaessa remonttia yhdessä suunnittelijan kanssa, säästyy ajankäytön haaskaukselta sekä stressiltä. Suunnittelijan kokemus, materiaalitietämys ja hinta-arviointi auttavat saavuttamaan omia unelmia remontista tai suunnittelija voi alusta alkaen suunnitella remontin asiakkaansa puolesta, käyttäen omaa visuaalisuuttaan ja ammattitaitoaan.

Suunnittelija ei ainoastaan etsi sopivia materiaaleja vaan lisäksi toteuttaa remontin suunnittelusta pohjapiirroksen, käyttäen oikeita mittasuhteita.

 

Budjetti kuntoon

 

Remontille on tyypillistä, ettei täysin sataprosenttista hintaa tiedetä ennen kuin remontti on valmis. Yllättäviä kuluja voi ilmetä piilossa olevien rakenteiden vaurioiden korjaamisesta, uusien työvälineiden hankinnassa, ajallisesti remonttiin kuluukin suunniteltua enemmän aikaa ja niin edelleen. 

Osaava ja laadukas remonttiyritys ei jätä yllättäviä toimenpiteitä ja kuluja sattuman varaisiksi. Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan tarkoin mahdolliset piilevät viat esimerkiksi rakenteissa, jolloin remontin kokonaishinta voidaan arvioida hyvin tarkoin nämä seikat huomioiden.

 

 

Remontin suunnittelu

Käytä aikaa oikean remontintekijän löytämiseen

On aika alkaa toteuttamaan remontin suunnittelua sekä toteutusta tai on aika lähteä etsimään omalle suunnitelmalle tekijää.

Koska voi olla kyse melko suuresta investoinnista, joka myös mahdollisesti vaikuttaa asunnon arvoon, kannattaa harkiten valita oikea tekijä remontille. Ensimmäiseen vastaantulevaan remonttiyritykseen ei kannata kiintyä ensinäkemällä, on suositeltavaa tutustua yritykseen ja saada luotettava käsitys yrityksestä sekä sen toiminnasta ja työnjäljestä. Realistisen yrityskuvan saamiseen voi käyttää yrityksen kotisivujen selaamista, sosiaalista mediaa ja asiakaskokemuksia.

Mieleiset yritykset löydettyä, alkaa tarjouspyyntöjen kysely. Aina ei kannata myöskään tarttua halvimpaan mahdolliseen, vaan kannattaa käydä remonttiyrityksen kanssa tarkemmin lävitse remontin vaiheet ja ottaa selvää, mikä tekee hinnasta halvemman tai kalliimman kuin kilpailijalla.

Arvoisa asiakas, odota vuoroasi, palvelemme teitä mahdollisimman pian

Remontin suunnittelu

Löydettyä mieluisan remonttiyrityksen, on hyvä tiedostaa, ettei remontin suunnittelua ja remonttia aina voida aloittaa toivotulla ajalla tai mahdollisimman nopeasti. Mitä useampi tarjouspyyntö ja toteutettu remonttisuunnitelma on yrityksellä käynnissä, täytyy asiakkaana joskus malttaa odottaa. 

Suunnitteluvaiheessa arvioidaan remonttiin kuluva aikajana, jonka noudattaminen on remontin tekijälle kunnia-asia. Kun remontin tekijät käyttävät huolellisesti sovittua aikaa remontin toteutukseen, saa jokainen koti laadukkaan ja ansaitsemansa täydellisen remontin.

Kun tarvitset sisäremontille suunnittelijaa ja toteuttajaa, me olemme klikkauksen päässä.
Lähetä tarjouspyyntö jo tänään!

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.