Sisustussuunnittelu Fiksusti

Etsitkö kattavaa ja kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua remonttiprojektiin, uuden kodin hankintaan, sisustuksen päivitykseen tai haluat ammattilaisen näkökulman? Etsintäsi päättyy tässä. Tarjoamme sinulle juuri sitä.

Sisustussuunnittelun lisäksi saat meiltä erilaiset sisäremontit helposti saman katon alta. Helppoa ja vaivatonta!

Sisustussuunnittelu kuin muutkin palvelumme on saatavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, muu Uusimaa, Turku, Tampere ja Kouvola. Kysy tarvittaessa myös kauemmas!

Sisustussuunnittelu tuo tilan mahdollisuudet esiin

Tiimimme ammattilaisia auttavat sinua luomaan tilan, joka yhdistää tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja persoonallisuuden. Ymmärrämme, miten sisustusvaikutukset kytkeytyvät rakenteellisiin muutoksiin, ja teknisen osaamisemme avulla varmistamme, että tilasi on kaunis ja toimiva.

Meille jokainen projekti on ainutlaatuinen. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme luoda suunnitelman, joka ylittää odotuksesi. Olipa kyseessä sitten tilan uudistaminen, kodin remontointi tai toimistotilan suunnittelu, tarjoamme sinulle räätälöidyn sisustusratkaisun.

Sisustussuunnittelumme - Kokonaisvaltaista unelmien toteuttamista

Sisustussuunnittelu nähdään yleensä irtokalustesuunnitteluna, mutta me tarjoamme laadukasta ja kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua, joka huomioi tilan ulkonäön, toimivuuden sekä omat ajatuksenne ja tarpeenne. Vankka kokemuksemme remonttialalta antaa meille syvällisen ymmärryksen tilojen rakenteista ja mahdollisuuksista.

Sisustussuunnittelupalvelumme tarjoaa kokonaisvaltaisen suunnitelman, joka huomioi projektin budjetin, aikataulun ja tilojen tavoitteet. Laadukkaat ja laajat suunnitteluaineistot säästävät kustannuksia projektin toteutuksessa. Sisustussuunnittelu Fiksusti on helppo ja vaivaton palvelu, joka auttaa hahmottamaan tilan mahdollisuudet.

Tiivis yhteistyö sisustussuunnittelijoidemme ja remonttisuunnittelijoidemme välillä varmistaa sujuvan toteutuksen ilman yllätyksiä tai budjetin paisumista.

Haluatko toteuttaa kotisi remontin sujuvasti ja stressittömästi, välttäen kommunikaatio-ongelmia ja budjetin ylityksiä? Valitse meidät luotettavaksi kumppaniksi sisustussuunnittelun toteuttamiseen!

Miten sisustussuunnittelu eroaa ilmaisesta remonttisuunnittelusta?

Tarjoamme myös ilmaista remonttisuunnittelua pienempiin ja vaatimattomampiin projekteihin. Tämä sisältää suunnitelmat sekä tarjouslaskelman.

Tilaamalla sisustussuunnitelman saat laadukkaat aineistot remontin toteuttamista varten. Näihin kuuluvat:

  • 3D-kuvat, jotka havainnollistavat lopputulosta
  • Piirrokset pohjarakenteen mahdollisista muutoksista
  • Realistinen budjettiarvio kokonaisuudesta
  • Tarkka materiaali-, sävy- ja kalustelistaus

Sisustussuunnitelma toteutetaan sisustussuunnittelijan ja remonttisuunnittelijan yhteistyönä.

Sisustussuunnitteluun panostetaan enemmän aikaa ja vaivaa kuin remonttisuunnitteluun ennen remontin aloittamista.

Ilmainen remonttisuunnittelu tai sisustussuunnittelu eivät sido sinua remontin toteuttamiseen. Kuitenkin, jos valitset meidät remonttiurakoitsijaksi, saat hyvitystä toteuttamastamme sisustussuunnittelusta.

Näyttökuva 2022-5-17 kello 13.06.57
IMG_2820

Varaa sisustussuunnittelija ja vältät yleisimmät ongelmat

Tarjoamme kokonaisvaltaisen näkemyksen sisustussuunnittelussa, joka kattaa tilan visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen.

Kun suunnittelemme tilaa asiakkaan toiveiden mukaisesti, otamme huomioon sekä visuaalisen puolen, että talon mahdolliset haasteet ja potentiaalin.

Meidän sisustussuunnittelussamme:

  • Vältät ylimääräiset kommunikaatio-ongelmat suunnittelijan ja urakoitsijan välillä, koska otamme urakoitsijan näkökulman huomioon suunnitteluprosessin alkumetreiltä lähtien.
  • Sisustussuunnittelun eteneminen ei viivästy tai muutu, sillä otamme huomioon urakoitsijan mahdollisuudet ja rajoitukset jo suunnitteluvaiheessa.
  • Tarjoamme myös realistisen ja kustannustehokkaan budjetin sekä sisustussuunnittelulle että sen toteutukselle joten vältät budjetin paisumisen.
  • Sisustussuunnittelijamme arvioi myös projektin aikataulut, ja voimme vakuuttaa urakoitsijana, että pysymme sovituissa aikatauluissa.

Sisustussuunnittelulla säästöä remonttikokonaisuuteen

Laajoissa kohteissa laadukkaasti toteutettu sisustussuunnittelu tekee projektista miellyttävämmän ja selkeämmän, kun alusta lähtien tiedetään tarkasti remonttiprojektin suuntaviivat.

Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi että sisustussuunnittelu säästää myös remonttikustannuksista, kun remontti on suunniteltu laadukkaasti jo ennen remontin varsinaista aloittamista.

 

”Sisustussuunnittelijan näkökulmasta Fiksusti:n urakointi on luotettavaa. Huolellinen dokumentointi on hyvä lisä laadukkaiseen remontointiin”

– Tila- ja sisustussuunnittelija Dima Latvalahti,
Interior Design Latvalahti Oy

Miten etenemme?

Yhteydenotto

Laita meille yhteydenottopyyntö nettisivujemme kautta, viestiä somessa tai soita. Vastaamme aina mahdollisimman nopeasti.

Asiakaskäynti

Yhteydenoton jälkeen tulemme luoksesi. Kuuntelemme tarpeesi ja tavoitteesi. Asiakaskäynnillä käydään läpi projektin kokonaisuus, budjetti sekä sovitaan sisustussuunnittelusta.

Suunnitelma-aineistot

Huolellisen suunnittelun ja ideoinnin jälkeen toimitamme teille 3D-kuvat, uudet pohjapiirrustukset, materiaali- ja kalustelistauksen sekä remonttisuunnitelman.

Remontin aloittaminen

Jos päätätte valita meidät myös remontin urakoitsijaksi, aloitamme remontin sovitusti, aikataulussa ja suunnitelmien mukaan.

Lasku tehdystä työstä

Lähetämme onnistuneen projektin jälkeen laskun tehdystä työstä, jonka jälkeen voit nauttia uudesta kodistasi.

Ota yhteyttä

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.