Tässä on yksi mahtava työntekijämme: Janne!

Tässä on yksi mahtava työntekijämme: Janne.

Janne on ollut töissä Fiksustilla puolisen vuotta ja on tyytyväinen työhönsä. Hän on erikoistunut laatoitusten tekemiseen ja osaa asentaa keraamisia- ja kivipäällysteitä vedeneristeineen. Työpäivät ovat tuntityötä ja hommia paiskitaan kokopäiväisesti, töitä on riittänyt koronastakin huolimatta. Hänen mielestään työpäivät tuntityöstä huolimatta ovat joustavat ja työtä ei tarvitse tehdä kiireen tunteessa. Asiat on suunniteltu hyvin, joten työ voidaan tehdä rauhassa ja huolellisesti. Janne korostaa kuitenkin, että aikataulussa on pysyttävä siitä huolimatta.

Janne on sinnikäs paiskimaan töitä ja hän onkin tehnyt töitä sekä itsenäisesti että muissa yrityksissä. Hän kertoo, ettei remonttialalla aina asiat mene yhtä hyvin ja on tyytyväinen nykyisestä työstään. ”On ollut todella mukavaa hommaa. Ei voisi olla parempaa, koska työilmapiiri ja työkaverit ovat niin mukavia”, Janne kertoo.

Tällä hetkellä Janne tekee kylpyhuoneen laatoituksia Vihdissä kerrostalon huoneistoon. ”Minusta on mukavaa, ettei seuraavaa kohdetta aina tiedä heti”, Janne naurahtaa. Hän haluaa keskittyä yhteen kohteeseen kerrallaan ja sitten vasta siirtyä seuraavaan. Työpäivä alkaa olla pulkassa ja Janne kantaa vielä viimeiset roskat pois asunnolta – tästä on hyvä jatkaa huomenna!

Janne