fbpx

Uniikit Kylpyhuoneremontit Uudellamaalla

Kun asiakas otetaan mukaan suunnittelutyöhön syntyy ainutlaatuinen kylpyhuoneremontti, jonka lopputuloksena on laadukas, asiakkaan näköinen kylpyhuone.

Fiksut kylpyhuoneremontit ammattitaidolla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu Uusimaa.

Kylpyhuoneremontti Fiksusti

Kylpyhuoneremontissa on tärkeintä tehdä kaikki rakenteelliset työt oikein ja jopa liiankin hyvin. Kun pohjalla on hyvä rakenne, voi toteuttaa juuri sellaiset unelmien kylpytilat kuin haluaa. Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa onkin olennaisen tärkeää, että osataan ottaa huomioon päivittäisen toiminnan edellyttämä tila. Uusien kalusteiden ja pintamateriaalien valintakin hoituu vaivattomasti, kun on ensin kartoitettu tarkasti, kenen tarpeisiin kylpyhuoneremontti tehdään. 

Tuttu sananparsi ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee tässäkin yhteydessä paremmin kuin hyvin.

Kylpyhuone on kodin intiimein tila, jossa on peseytymisen lisäksi myös tarkoitus rentoutua ja heittää arjen huolet hetkeksi taakseen. Kun asiakas otetaan mukaan suunnittelutyöhön syntyy ainutlaatuinen kylpyhuoneremontti, jonka lopputuloksena on laadukas, asiakkaan näköinen kylpyhuone.

Toimivat väriyhdistelmät luovat tilaan rauhallisen kontrastin ja saavat kylpyhuoneen kalusteet suorastaan huokumaan raikkautta sekä puhtauden tuntua. Onnistuneet väri- ja materiaalivalinnat eivät ainoastaan elävöitä kylpyhuoneen kokonaisilmettä, vaan kirkastavat myös mielen!

Me Fiksusti Oy:llä suunnittelemme ja teemme täyden palvelun kylpyhuoneremontin toiveitasi kuunnellen sekä laadukkaasti viimeistä laattaa myöten. Kaipasit kotisi kylpyhuoneeseen sitten hieman rentouttavaa spa-
henkeä, perinteitä kunniottavan saunakokonaisuuden tai jotain aivan täysin muuta, me toteutamme sen!

Kylpyhuoneremontti

Katso Lisää Kuvia Kylpyhuoneremonteistamme Instagramistamme

Palvelualueemme On Uusimaa.

Milloin kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä?

Vanhan kylpyhuoneen kunnostaminen on yksi niistä kodin remonteista, jonka tekemistä ei kannata vetkutella turhan pitkään. Kylpyhuoneremontista tulee viimeistään ajankohtainen siinä vaiheessa, kun peseytymistiloista löytyy selkeitä viitteitä kosteusvauriosta. Siksi kylpyhuone kannattaakin remontoida ennemmin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Rapistuneet tai pahimmassa tapauksessa rikkoutuneet pinnat ja kalusteet ovat merkki siitä, että on korkea aika harkita remonttia. Kylpyhuoneen kunnostamisen syynä voikin olla kosteusvaurion lisäksi myös sen yleisen laatutason nostaminen tai toimivuuden parantaminen.

Uuden esteettisemmän ilmeen saanut kylpyhuone nostattaa sekä mielialaa että asunnon arvoa!

Meiltä myös muut sisäremontit kuten lattiaremontit, maalaus- ja tasoitetyöt ja keittiöremontit

Kylpyhuoneremontti
Sisäremontit

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta Kylpyhuone on yksi kodin keskeisimmistä tiloista, ja sen remontti yksi kotitalouksien yleisimmistä remonteista. Kylpyhuoneremonttien syyt ovat moninaiset. Ensinnäkin kylpyhuoneella on rajallinen elinkaari, sillä

Lue Lisää »

Asiakaskertomus

Ida Mielityinen
Ida Mielityinen
Tapanila Remontti
Read More
Vesivahingon takia meillä meni koko ala-kerta rakenteita myöten uusiksi. Remontin toteuttajaksi valikoitui sukulaisen suosittelema Fiksusti Oy. Hyvä niin, sillä saimme enemmän kuin mitä odotimme. Yleensä remonteista kuulee kauhutarinoita, kuinka budjetti paukkuu ja kaikki mikä voi mennä pieleen, menee. Meillä kaikki meni täysin päinvastoin! Remontin mittasuhteista ja haastavuudesta huolimatta oli se alusta alkaen hyvissä käsissä aina kuivauksesta loppusiivoukseen, eikä mistään tarvinnut huolehtia. Mikä erityisesti yllätti, oli vastuullinen sekä asiakaslähtöinen asenne tehtyyn työhön. Remontti toteutettiin ennaltasovitussa aikataulussa ja ylimääräiset asiat, kuten tasojen kiinnitys, hoituivat ”siinä samalla”. Saimme vahvistusta omille ideoillemme sekä asiantuntevaa neuvontaa pintamateriaalien ja kalusteiden valitsemisessa. Tämä näkyy lopputuloksessa, johon olemme koko perhe erittäin tyytyväisiä. Suosittelisin Fiksusti Oy:n palveluja kaikille sisäremonttia harkitseville – itseasiassa olen suosittellutkin jo.

Hyödynnä kotitalousvähennys verotuksessasi!

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella, sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita tarjouspyyntöjä.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.