fbpx

Maalaus ja tasoitetyöt

Hyvin tehty maalaus huomioi valaistuksen ja tilan kokonaisuudessaan tuoden kotiin arvokkuutta sekä viihtyvyyttä. Myös tapeteilla voidaan luoda tilaan hartaasti kaivattua tunnelmaa ja astetta rouheampaa tekstuuria. Sinä valitset!

Maalaus- ja tasoitetyöt

Puhtautta, tilantuntua sekä ilmettä kodin pintoihin maalaustöillä. Nostamme kodin yksityiskohdat uuteen valoon todellista täsmällisyyttä vaativilla maalaus- ja tasoitetöillä. Huolella tehty pohjatyö takaa kestävän ja virheettömän lopputuloksen, jota ihastellessa silmä lepää ja mieli rentoutuu. Kun arki hetkeksi hengähtää, on tilaa ajatella myös kokonaisuutta: sitä miltä elämä kotona näyttää ja tuntuu. Hyvin tehty maalaus huomioi valaistuksen ja tilan kokonaisuudessaan tuoden kotiin arvokkuutta sekä viihtyvyyttä. Myös tapeteilla voidaan luoda tilaan hartaasti kaivattua tunnelmaa ja astetta rouheampaa tekstuuria. Sinä valitset!

Tätä varten me teemme tätä työtä: jotta ihmisten arki olisi kauniimpaa – heidän näköistään. Me toteutamme kotiisi ammattilaisen ottein erilaiset seinäpintojen maalaustyöt sekä tapetoinnin käden käänteessä!

Me Fiksusti Oy:llä emme voi koskaan korostaa tarpeeksi sitä, millainen merkitys pohjatöillä lopulta on, kun tahdotaan luoda maalaustöillä kokonaan uusi ja täsmällisesti huoliteltu seinäpinta. Pohjan täytyy olla tasainen, sileä ja suora, ettei valmis pinta heijasta. Jos pohjatyö on tehty huonosti, ei maalattu pintakaan näytä hyvältä, vaikka katsoisi mistä kulmasta. Ammattimaisesti sekä siististi toteutetut tasoitetyöt, pohjamaalaus ja pintamaalaus ovatkin avainasemassa, mikäli halutaan saada aikaiseksi mahdollisimman kaunis ja tasainen seinäpinta.

Sisäkatot käsittelemme pitkälti samalla tavalla kuin seinätkin. Jos maalauskohteina ovat kivikatto tai kipsilevykatto, pätevät niihin samat työvaiheet kuin mitä seiniinkin. Puukattoa maalatessa on sen sijaan muistettava ottaa huomioon pari erityistä seikkaa. Puukaton maalauksen esivalmisteluihin kuuluu muun muassa sen huolellinen pesu, minkä jälkeen katto maalataan nimenomaan puulle tarkoitetulla maalilla. Mikäli valittu maali on käyttötarkoitukseltaan väärä, saattavat oksat kuultaa enemmän tai vähemmän selvästi pintamaalikerroksen läpi. Tieto ja taito ovat valttia tässäkin asiassa!

Ensiluokkainen työnjälki ja tyytyväinen asiakas on meille ehdoton kunnia-asia. Laadukkaat työvälineet ja -menetelmät yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon takaavat onnistuneen lopputuloksen, josta saa ja kuuluukin olla ylpeä! Toteutamme remontin kuin remontin asiakkaan toiveita kuunnellen ja mieltymykset huomioon ottaen. Fiksusti Oy toimii parempien pintojen puolesta hoitaen maalaus- ja tasoitetyöt laadukkaasti kerralla kuntoon. Oli mielessäsi sitten millainen remontti tahansa, voi sen myös tehdä Fiksusti!

Henrik
Henrik
Helsinki
Read More
Vuokra-asuntomme ikkunankarmien sekä tasojen maalaus ja rappaus suoritettiin ammattitaidolla kuntoon ja sovitun aikataulun mukaan. Työn jälki mainiota!

Hyödynnä kotitalousvähennys verotuksessasi

Ota yhteyttä

Täytäthän lomakkeen huolella sillä emme välttämättä kerkeä käsittelemään vajaita lomakkeita.

Käytämme lomakkeen tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä.