Tule meille töihin

Haemme jatkuvasti osaavia työntekijöitä joukkoomme.

HAKU PÄÄLLÄ NYT!

Haemme nyt uutta työntekijää vahvistukseksi tiimiimme. Oletko ammattitaitoinen tasoittaja ja maalari, jolta sujuu työt laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti? Maksamme osaaville tyypeille kilpailukykyistä palkkaa. Täytä alhaalla oleva lomake, jonka jälkeen soita Niklakselle puhelimitse.

Uudenmaan alueella toimiva Fiksusti Oy on tunnettu laadukkaista sisäremonteistaan – emmekä aio maineestamme luopua!

Toimintamme ydin on aito halu palvella asiakkaita ja tarkan työn tekeminen on meille kunnia-asia. Teemme asiakkaillemme tarkoin ja hyvin suunniteltuja, käytännöllisiä sekä heidän näköisiään – kauniita sisäremontteja laadukkailla materiaaleilla. Olisitko sinä etsimämme vahvistus iloiseen sekä rehdillä otteella toimivaan tiimiimme? Jos elät haasteista ja sinulta löytyy itsenäinen ote työntekoon, saatat olla kaipaamamme henkilö. Tarjoamme sinulle vastavuoroisesti tiimin tuen ja mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi sekä yksin että yhdessä. 

Mikäli olet tasoittamisen ja maalaamisen raudanluja ammattilainen ja tunnistit itsesi ilmoituksesta, niin laita hakemusta tulemaan osoitteeseen rekrytointi@fiksusti.com tai täytä alla oleva yhteydenottolomake. Kerrothan yhteydenottolomakkeessa myös aiemmasta työkokemuksestasi sekä kielitaidostasi. Kun olet laittanut sähköpostia tai täyttänyt lomakkeen, SOITA Niklakselle 0402163631

Työtehtävien tiedot

Työtehtävä: Maalaus- ja tasoitetyöt
Työsuhde: kokoaikainen
Työ alkaa: heti / sopivan työntekijän löydyttyä

Jos olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista eikä meillä ole tällä hetkellä etsimääsi tehtävää avoinna, voit myös halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen. Me Fiksusti Oy:llä olemme aina kiinnostuneita reippaista ja ammattitaitoisista tekijöistä, joten älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Niklas Oksanen
0402163631

Esittelyssä Janne

Tässä on yksi mahtava työntekijämme: Janne! Tässä on yksi mahtava työntekijämme: Janne. Janne on ollut töissä Fiksustilla puolisen vuotta ja on tyytyväinen työhönsä. Hän on

Read More »

Meille töihin!