Tule meille töihin

Haemme jatkuvasti osaavia työntekijöitä joukkoomme.

HAEMME SISÄTIMPUREITA JA LAATOITTAJIA!

Haemme nyt uusia työntekijää vahvistukseksi tiimiimme. Oletko ammattitaitoinen sisätimpuri tai laatoittaja, jolta sujuu työt laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti? Haluatko tehdä kaunista ja kestävää remontointia ja samalla kehittää koko työyhteisöämme?

 Maksamme osaaville tyypeille kilpailukykyistä palkkaa. Jos olet etsimämme asentaja niin täytä alhaalla oleva lomake, jonka jälkeen soita Rennylle puhelimitse.

Uudenmaan alueella toimiva Fiksusti Oy on tunnettu laadukkaista sisäremonteistaan – emmekä aio maineestamme luopua! Toimintamme ydin on aito halu palvella asiakkaita ja tarkan työn tekeminen on meille kunnia-asia. Teemme asiakkaillemme tarkoin ja hyvin suunniteltuja, käytännöllisiä sekä heidän näköisiään – kauniita sisäremontteja laadukkailla materiaaleilla.

Olisitko sinä etsimämme vahvistus iloiseen sekä rehdillä otteella toimivaan tiimiimme? Jos elät haasteista ja sinulta löytyy itsenäinen ote työntekoon, saatat olla kaipaamamme henkilö. Tarjoamme sinulle vastavuoroisesti tiimin tuen ja mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi sekä yksin että yhdessä.

Mikäli olet huoneistoremonttien raudanluja ammattilainen ja tunnistit itsesi ilmoituksesta, niin täytä sivun lomake ja soita Rennylle numeroon 0443022101. Kerrothan myös aiemmasta työkokemuksestasi sekä kielitaidostasi. Kun olet laittanut täyttänyt lomakkeen, SOITA Rennylle numeroon 0443022101.

Työtehtävien tiedot
Työtehtävä: Erilaiset Sisätimpurin työt Työsuhde: kokoaikainen
Työ alkaa: heti / sopivan työntekijän löydyttyä

Jos olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista eikä meillä ole tällä hetkellä etsimääsi tehtävää avoinna, voit myös halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen. Me Fiksusti Oy:llä olemme aina kiinnostuneita reippaista ja ammattitaitoisista tekijöistä, joten älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Renny Oksanen
0443022101

Meille töihin!

Sisäremontit
tekotiimirwh

Maalaus luononmaaleilla

Maalaus Luonnonmaaleilla – Myrkytön ja ympäristöystävällinen vaihtoehto Jokainen tietää miltä tuntuu mennä vastamaalattuun tilaan – haju on voimakas ja jopa ärsyttävä. Maaleja ei kannata turhaan

Read More »
Sisäremontit
tekotiimirwh

Fiksusti Oy Kokemus Laajasta Huoneistoremontista

Asiakkaan kokemus Fiksusti Oy:n laajasta huoneistoremontista Videolla Fiksusti Oy:n asiakas Janne kertoo kokemuksestaan laajasta huoneistoremontista. Remontoimme ison omakotitalon sisätilat kokonaan, ja yläkerran tiukalla aikataululla jotta

Read More »
Sisäremontit
tekotiimirwh

Vesivahinko ja sen remontointi

Vesivahinko ja vesivahingon remontointi Vesi on tärkeä osa meidän elämää ja isossa osassa meidän jokaisen kotona, joten vesivahingoilta välttyminen on lähes mahdotonta. Jos teille on

Read More »
Sisäremontit
tekotiimirwh

Kevään laadukkaat remontit nyt -5%!

Kevään laadukkaat remontit nyt -5% Maailmantilanne näyttää meidän kaikkien mielestä nyt pahalta ja monen mielessä on erilaiset uhkakuvat. Maailmantilanteesta huolimatta me Fiksustilla haluamme pysyä liikkeessä

Read More »