Tule meille Töihin!

Haemme raudanlujia ammattilaisia joukkoomme pääkaupunkiseudulla!

Etsimme tiimiimme Sisäremontoinnin Ammattilaisia

Uudenmaan alueella toimiva Fiksusti Oy on tunnettu laadukkaista sisäremonteistaan – emmekä aio maineestamme luopua!

Toimintamme ydin on aito halu palvella asiakkaita ja tarkan työn tekeminen on meille kunnia-asia. Teemme asiakkaillemme tarkoin ja hyvin suunniteltuja, käytännöllisiä sekä heidän näköisiään – kauniita sisäremontteja laadukkailla materiaaleilla. Olisitko sinä etsimämme vahvistus iloiseen sekä rehdillä otteella toimivaan tiimiimme? Jos elät haasteista ja sinulta löytyy itsenäinen ote työntekoon, saatat olla kaipaamamme henkilö. Tarjoamme sinulle vastavuoroisesti tiimin tuen ja mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi sekä yksin että yhdessä. 

Mikäli olet sisäremonttien raudanluja ammattilainen ja tunnistit itsesi ilmoituksesta, niin laita hakemusta tulemaan osoitteeseen rekrytointi@fiksusti.com tai täytä alla oleva yhteydenottolomake. Kerrothan yhteydenottolomakkeessa myös aiemmasta työkokemuksestasi sekä kielitaidostasi.

Työtehtävien tiedot

Työsuhde: kokoaikainen
Työ alkaa: heti / sopivan työntekijän löydyttyä

Jos olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista eikä meillä ole tällä hetkellä etsimääsi tehtävää avoinna, voit myös halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen. Me Fiksusti Oy:llä olemme aina kiinnostuneita reippaista ja ammattitaitoisista tekijöistä, joten älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Meille töihin!

TyönhakuForm